BEDRIJFSYOGA

 

Investeren in de gezondheid van je werknemers loont. Yoga bevordert de creativiteit en concentratie van uw werknemers en heeft een zeer gunstig effect op stressvermindering en RSI preventie.

 

Een groot aantal mensen dat werkt, sport en beweegt te weinig. Daarnaast ervaren veel werknemers in Nederland stress wat zich kan uiten in lichamelijke en/of geestelijke klachten. Bedrijven spelen hierop in door aan de hand van een HR vitaliteitsplan bij te dragen voor de gezondheid van medewerkers met onder andere vers fruit op kantoor, korting op sport abonnementen en in-company mindfulness trainingen. Bedrijfsyoga is hier een ideale aanvulling op, omdat het direct resultaat oplevert op zowel het mentale als het fysieke vlak. 

 

Bedrijfsyoga is geschikt voor alle medewerkers, ongeacht leeftijd of ervaring met yoga. De lessen zijn erop gericht om medewerkers ondersteuning te bieden in de dagelijkse werkzaamheden. Hierbij staat persoonlijke aandacht hoog in het vaandel.

 

Medewerkers werken tijdens een yoga les zelf actief aan hun geestelijke en fysieke ontspanning. Omdat yogalessen over het algemeen in groepsverband plaatsvinden heeft het ook nog eens een sociaal karakter, ondanks dat de focus naar binnen gericht is.

 

YOGA LOFT hilversum verzorgt zowel workshops als (2-) wekelijkse yogalessen voor bedrijven, teams en afdelingen. Deze zijn geschikt voor grote en kleine groepen en kunnen op locatie of in de studio van YOGA LOFT hilversum verzorgd worden. YOGA LOFT hilversum levert zoveel mogelijk maatwerk. Tijdens een kennismakingsgesprek wordt gezamenlijk de benadering gekozen die het beste past bij het bedrijf.

Voordelen van bedrijfsyoga zijn o.a.; 

·       Stress reductie

·       Verzuim preventie

·       Verbetering van teamprestaties en weerbaarheid tegen verandering

·       Verbeterde concentratie 

·       Balans in lichaam en geest 

·       Verhoogde vitaliteit 

·       Meer creativiteit

·       Verbeterde lichaamshouding 

·       Preventie van o.a. RSI en rugklachten 

 

We vinden het fantastisch om iets voor jouw bedrijf te betekenen! YOGA LOFT hilversum denkt graag met je mee over de verschillende mogelijkheden om yoga aan te bieden binnen jouw organisatie.

Wil je meer informatie of een afspraak maken? Stuur dan een email naar: info@yogalofthilversum.nl