CARRY DE BOER

Carry de Boer is op haar 21e begonnen met het volgen van verschillende yogastijlen. Na een sportieve jeugd waarin wedstrijden een grote rol innamen, had ze de behoefte om verdieping te vinden in bewegen zonder competitie element.  

Yoga vervult deze behoefte voor haar en meer. De zachtheid en precisie van Anusara yoga, de uitdaging en flow van Vinyasa en de speelsheid en verbinding van Aerial en Acro. Allemaal brengen ze lichaam, adem en geest samen. Inmiddels vervult yoga een grote plek in haar leven. Dagelijks haar eigen practice en meditatie, sinds 2011 het wekelijks geven van meerdere lessen en het regelmatig volgen van workshops.

 

Carry is begonnen met de docentenopleidingen Kinderyoga bij Helen Purperhart waarna een Vinyasa opleiding bij Johan Noorloos volgde, om vervolgens de Aerial-yoga opleiding bij Janneke van Amelsvoort en een opleiding Anusara yoga bij Jayendra Hanley te volgen. Naast de opleidingen zijn het de verschillende workshops over anatomie, adjustments, yoga filosofie etc. die een constante verdieping blijven bieden.

 

Een yogi kenmerkt zich o.a. door een open en leergierige houding naar datgene wat het leven ons te bieden heeft. Deze houding en een grote passie voor bewegen neemt Carry mee in haar lessen. Een les is geslaagd als leerlingen met een fijn en licht gevoel en een tevreden gezicht de les uitkomen.