MARLOES WINKEL

Marloes Winkel, eigenaar en oprichter van YOGA LOFT hilversum. Met humor en een goede dosis nuchterheid vindt zij zowel rust als uitdaging in yoga.

 

Een paar jaar geleden is zij op advies van een goede vriendin in aanraking gekomen met yoga. In haar vorige baan als Accountmanager vond zij het namelijk lastig om balans te vinden tussen werk en privé en ging zij voornamelijk op de ‘automatische piloot’ door het leven. Beginnen met yoga was het beste advies wat zij heeft gekregen! Yoga ervaart zij echt als een verrijking. Yoga leerde haar om de bewegingen van het lichaam in verbinding te brengen met de ademhaling om zo tot een innerlijke rust te kunnen komen en te stoppen met de ‘automatische piloot’. Daarnaast leert yoga haar inzicht te geven in haar leven en te luisteren naar dat wat haar hart haar ingeeft.

 

Na haar eerste opleiding, Prana Flow bij Alberto Paganini, voltooide zij een 200 uur Yoga Alliance Teacher Training bij Robert Boustany en Dorinda Farver, Yin Yoga opleiding bij Emrik Suichies en heeft zij ook de 500 uur Yoga Alliance Teacher Training van Robert Boustany succesvol afgerond. Naast haar passie voor yoga verzorgd Marloes tevens Ayurvedische massages.

 

Via haar lessen hoopt zij je te inspireren net zoveel uit yoga te halen als wat zij zelf doet. Marloes probeert zoveel mogelijk om je in balans te laten komen tussen in- en ontspanning. Zij richt zich op lessen met duidelijke uitleg en gunt iedereen een mooie yoga-ervaring. "Een mooie yoga ervaring gaat hand in hand met plezier"