TARIEVEN 

Er is keuze uit verschillende soorten abonnementen en bijvoorbeeld een strippenkaart of gewoon een losse les. 
Je bent vrij om elke les te volgen die jij wilt, 7 dagen per week. Je zit dus niet vast aan een vaste les en niet gebruikte lessen van een abonnement mag je zolang je lid bent altijd inhalen. Matjes, kussens, dekens e.d. zijn aanwezig in de studio.
Wil je graag eerst een proefles volgen? Neem dan contact met ons op of meldt jezelf aan in ons reserveringssysteem. Na aanmelding in ons reserveringssysteem wordt de proefles automatisch aan jouw account gekoppeld. Een proefles kost €10,- en kan je alleen betalen in de studio. Schrijf je je na je proefles direct in voor een abonnement? Dan is de proefles gratis. 

ABONNEMENTEN

1x per week

€ 45

Onbeperkt les 

€ 69,50

Maandabonnement* 

Maandabonnement*

Onbeperkt les

€ 195

Abonnement 3 maanden

LOSSE LESSEN

Proef les

Losse les

Strippenkaart

Studentenkaart

Prive les

€ 10

€ 15

Geldigheid 1 maand 

€ 140

€ 125

10 lessen (4 maanden geldig, tot en met 23 jaar)

€ 60

10 lessen (4 maanden geldig)

Betaling in de studio, na inschrijving bij abonnement is de proefles gratis

60 minuten**

Maandabonnement

€ 85

Bedrijfsyoga

Geldigheid 1 maand, onbeperkt aantal yogalessen, geen opzegtermijn

In overleg

TOELICHTING ABONNEMENTEN:

Je bent vrij om elke les te volgen die jij wilt en je hoeft je niet van tevoren aan te melden voor een les. Wil je zeker zijn van een plekje? Meld je dan voor de zekerheid aan via ons reserveringsysteem. Sta je ingeschreven voor een les of wachtlijst en mocht je toch niet kunnen, dan kan je je uiterlijk 2 uur voor aanvang van de les kosteloos weer afmelden.  Zolang je lid bent, mag je niet gebruikte lessen altijd komen inhalen.

 

De betaling gaat via iDEAL, per bankoverschrijving op rekeningnummer NL04 RABO 0314 7284 14 of per pin en contant in de studio.

* Maandabonnementen worden betaald per automatische incasso en zijn alleen af te sluiten in de studio. Het abonnementsgeld wordt maandelijks op de eerste dag van de maand van je rekening gehaald. De looptijd van dit abonnement is minimaal drie maanden.  

De betaling van halfjaarabonnementen geschiedt in één keer. 

Er geldt een opzegtermijn van een kalendermaand voor alle abonnementen. De abonnementen kun je per mail naar info@yogalofthilversum.nl opzeggen en is definitief wanneer je een bevestiging van je opzegging ontvangt.

** Bij verhindering van een privéles dient dit uiterlijk 24 uur voor aanvang aan ons doorgegeven te worden. Wanneer de afspraak binnen 24 uur wordt geannuleerd behouden wij ons het recht voor om 50% in rekening te brengen.

 

YOGA LOFT hilversum wil dat yoga toegankelijk is voor iedereen en dat kosten geen beperking mogen zijn. Heb je een minimuminkomen en wil je toch graag yogales komen volgen, dan gelden er andere tarieven. Neem hiervoor contact met ons op.

ALGEMENE VOORWAARDEN

De Algemene Voorwaarden vind je hier.

PRIVACY STATEMENT 

De Privacy Statement vind je hier.