WORKSHOP HOT YIN YOGA - De Winter - Het element water: zondag 26 januari met Marloes

Volgens de traditionele Chineese Geneeskunde kan de energie in je lichaam uit balans raken door invloeden van binnenuit maar ook vanuit je omgeving. Zo hebben de seizoenen invloed op de balans van de elementen in je lichaam. In deze workshop zal de nadruk liggen op het element van de winter: het element water. Het element water staat voor je basis, de basis in jezelf, je innerlijke kracht, rust en de stilte in jezelf. Dit betekent o.a. naar binnen keren, de tijd nemen voor jezelf, reserves aanvullen en herstel. De nadruk zal liggen op de houdingen welke horen bij de meridianen van de blaas en nieren.

Deze workshop zal gegeven worden in een door infrarood verwarmde ruimte van ong. 30 graden. De warmte heeft een extra ontspannend en rustgevend effect op je lichaam en geest. Een heerlijk moment voor jezelf waarbij je in diepe ontspanning je lichaam een beetje helpt tijdens de winter. De workshop is af te raden tijdens zwangerschap. 

 

Zondag 26 januari 13.00 - 15.00 uur

Kosten: €27,50,-

AANMELDEN:

Het aantal plaatsen voor deze workshop is beperkt. Je kunt je aanmelden in de studio of per mail naar info@yogalofthilversum.nl.

WORKSHOP AERIAL YOGA: zondag 09 februari & 22 maart 2020

met Boban Krstic

Aerial Yoga is een nieuwe vorm van yoga welke zijn oorsprong heeft in Amerika. Op een unieke wijze ervaar en beoefen je de traditionele yoga houdingen/asanas met behulp van een stoffen hangmat. Ervaar het unieke gevoel van gewichtloosheid, vrijheid en de ruimte in je hele lichaam. Leer om los te laten en laat de zwaartekracht zijn werk doen tijdens omgekeerde houdingen. Hierdoor verminder je de druk op de wervelkolom waardoor je alle omliggende spieren kan ontspannen.

Gelieve geen juwelen en mouwloze t-shirts te dragen tijdens deze workshop. De workshop is af te raden voor mensen met een hoge bloeddruk of tijdens zwangerschap. 

 

Zondag 09 februari 13.00 - 15.00 uur, aanmelden wachtlijst is mogelijk

Zondag 22 maart 13.00 - 15.00 uur

Kosten: €30,-

AANMELDEN:

Het aantal plaatsen voor deze workshop is beperkt. Je kunt je aanmelden in de studio of per mail naar info@yogalofthilversum.nl.

WORKSHOP HOT YIN YOGA - De Lente - Het Element Hout: zondag 05 april

met Marloes

Volgens de Traditionele Chinese Geneeskunde kan de energie in je lichaam uit balans raken door invloeden van binnenuit, maar ook vanuit je omgeving. Zo hebben de seizoenen invloed op je balans van de elementen in je lichaam. In deze workshop zal de nadruk liggen op het element van de lente: het element Hout. Het element Hout staat o.a. voor ontwikkeling, groei, actie, inspanning en een stijgende energie. De houdingen tijdens deze workshop richten zich op het openen van de heupen, het gebied waar de meridianen van de lever en de galblaas lopen. Dit in combinatie met hartopeners, zodat je klaar bent om al het goeds en het nieuwe van het voorjaar te mogen ontvangen.  Deze workshop zal worden gegeven in een door infraroodpanelen verwarmde ruimte op ongeveer 30 graden. De workshop is af te raden tijdens zwangerschap. 

 

Zondag 05 april 13.00 - 15.00 uur. 

Kosten: €27,50

AANMELDEN:

Het aantal plaatsen voor deze workshop is beperkt. Je kunt je aanmelden in de studio of per mail naar info@yogalofthilversum.nl.

YOGA LOFT hilversum

Schapenkamp 110

1211 PA Hilversum