Palmbomen

WORKSHOP YIN YOGA - De Zomer - Het element vuur: zondag 04 JULI 2021 met Marloes

Een speciale Yin Yoga Workshop waarbij we dieper ingaan op het 'belasten' van de geest om in jouw kracht te staan met als thema Zomer. De zomer is verbonden aan het element Vuur, waarin bloei, warmte en licht in volle glorie samenkomen. De natuur barst uit zijn voegen met velden vol gewassen, bomen en planten in het blad. Het vuur brandt, je voelt je vrolijk, enthousiast en je hebt een heldere geest. Tenzij je uit balans bent, dan is het vuur een waakvlammetje en ben je teneergeslagen en ontevreden. Of de andere kant uit waardoor je je onrustig voelt en snel geagiteerd. Vuur werkt transformerend, het oude maakt plaats voor het nieuwe.

Een van de krachtigste aspecten van Yin Yoga is dat de houdingen een fysieke uitdaging kunnen vormen tot het punt dat de geest geagiteerd en geroerd wordt. Om écht te voelen, de pauze te zoeken en ervoor te kiezen om niet te reageren maar te ervaren. Om te leren dat deze emoties in ons zitten en door ons heen bewegen. Jezelf trainen om steeds minder beïnvloed te worden om stabiel, geaard en vredig te blijven, ongeacht wat het leven te bieden heeft. 

Deze workshop zal gegeven worden in onze privétuin bij mooi weer of online bij regen. 

 

Zondag 04 juli 13.00 - 15.00 uur

Kosten: €27,50

AANMELDEN:

Het aantal plaatsen voor deze workshop is beperkt. Je kunt je aanmelden in de studio of per mail naar info@yogalofthilversum.nl.